NUTS 614 : Toxicology of Plant and Animal Foodstuffs

     สภพป 614 ความเป็นพิษของอาหารพืชและเนื้อสัตว์ กลไกการออกฤทธิ์ของสารพิษตามธรรมชาติจากอาหารพืช และเนื้อสัตว์ การปนเปื้อนของปาราสิตในอาหาร ผลของสารพิษตามธรรมชาติต่อสุขภาพและภาวะโภชนาการของผู้บริโภค วิธีการที่ใช้ลดและป้องกันอันตรายจากธรรมชาติเหล่านั้น การวิเคราะห์จุดวิกฤต

    NUTS 614 Toxicology of Plant and Animal Foodstuffs Mode of action of naturally occurring toxicants from plant or animal foodstuffs; contamination of parasites in food; effects of natural toxicants on health and nutritional status of consumers; methods for reduction and protection of those natural hazards, hazard analysis critical control point (HACCP).

 

 
  อาจารย์ผู้รับผิดชอบรายวิชา

ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ปรัญรัชต์ ธนวิยุทธ์ภัคดี